За контакти с нас на 0888 60 49 49 / 0879 04 03 00, на разположение сме да коментираме и обсъдим Вашата оферта!

Контакт с нас

Нашият екип е от професионалисти с дългогодишен опит в строителството и ремонтната дейност. Ние ще Ви предложим най-достъпната и удобна за Вас оферта. Разгледайте нашите услуги и се свържете с нас. За повече контакти се обадете на посочените телефони или ни пишете. Ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок за реализиране на Вашата поръчка бързо и ефективно.

Изпълняваме също и други дейности в строителството като груб строеж, топлоизолация и сухо строителство. Крайната цена се определя индивидуално за всеки клиент спрямо дебелината на мазилката, материала, както и сложността на обекта.

Нашите услуги покриват цялостния процес от консултации и планиране, проучване и разработка на проект, дизайн и реализация на проекта.
Контакт или среща клиента
Целта на която е опознаване, обмяна на идеи и желания, уточняване на детайли по реализацията..
Оглед на място и доизясняване на идеята
При него се определя качеството и състоянието на имота за да се обхване пълния обем от строително монтажни работи необходими за получаване на желания резултати. Коментират се всички идеи и желания на клиента и се определят методи за реализацията им.
Реализация на проекта
Вие ще получите най-доброто качество в предварително определените срокове..
Гаранция
Гаранция на всички строително-монтажна работа изпълнени от нас..
Безплатна консултация
Ако желаете консултация от строителен инженер, опишете проблема и поставете ясни и конкретни въпроси. Преди това изяснете проблема възможно най – подробно, за да получите бърз и правилен отговор.

 

За връзка

(+359) 888 60 49 49

(+359) 879 04 03 00

(+359) 877 03 00 34

Email

office@roefix-mazilki.com

manager@roefix-mazilki.com

 

изпрати запитване